Despre

Bun venit in atelierul Di.Sign!

Va invitam la o plimbare virtuala prin atelierul nostru, printre flori din hartie ce descriu si completeaza armonios povestea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra!

In atelierul Di.Sign cream decoratiuni unice, realizate pe comanda din produse naturale: hartie, plante uscate, multa pasiune si un strop de magie.
Suntem de fiecare data onorati sa contribuim la evenimentele speciale de viata.

Misiunea Di.Sign este de a oferi amintiri pentru o viata. Livram, astfel, amintiri unice ale momentelor speciale de viata.
Un buchet de mireasa din flori de hartie se poate pastra ani de zile. O lumanare de botez cu flori din hartie se poate pastra in cutia cu amintiri a puiului de om, ca marturie a unui eveniment important cum e botezul.

Oferim aranjamente personalizate cu flori din hartie si la evenimente private sau corporate.

Suntem deschisi provocarilor si oferim consiliere pentru realizarea produselor perfecte pe care vi le imaginati.

Ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra in momentele de bucurie.

Pasiunea, zambetul si satisfactia din ochii clientilor nostri sunt cartea noastra de vizita.


Cu drag,
Echipa Di.Sign

Diana Nicuale

-Artist floral-

Diana Nicuale
Livia Suciu

Livia Suciu

-Artist floral-

Contact

Bucuresti, Romania

L-S 09-18
D – inchis

RETELE SOCIALE:

Orice date personale oferite de tine raman strict in proprietatea SC. NetAdvert Solutions SRL. Ele vor fi folosite doar in scopul ofertarii si nu vor fi oferite altor terti.

Declar de asemenea prin trimiterea acestui mesaj faptul ca am luat la cunostinta si imi asum ca Regulamentul (UE) 2016/679 se referă explicit la protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, excluzând explicit de la protecția sa datele cu caracter personal ale persoanelor juridice (pct. 14 din expunerea de motive a Regulamentului), precum și o seamă de situații de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, numeroase și importante.