Mini-conuri cu flori

Mini-conuri cu flori

O luna intreaga dedicata femeii! Iar cu florile noastre, aceasta isi va aminti multi ani de cat de frumos ai surprins-o!

V-am pregatit, asadar, mini-buchete de flori din hartie si plante naturale uscate, ce masora in jur de 20 de cm.

 

Nu-i asa ca-s miunate?

 
* produsele Di.Sign sunt lucrate manual
* toate produsele se personalizeaza dupa preferintele dvs. Nu ezitati sa ma contactati in vederea obtinerii unui produs finit asa cum va imaginati!
* pentru o viata cat mai indelungata a produsului, este recomandat sa evitati expunerea acestuia la soare pentru mult timp, la umiditate sau praf. Curatarea acestuia se face cu ajutorul unui pamatuf de praf.
  • Pret:

  • 20 RON

Trimite cerere comanda

Orice date personale oferite de tine raman strict in proprietatea SC. NetAdvert Solutions SRL. Ele vor fi folosite doar in scopul ofertarii si nu vor fi oferite altor terti.

Declar de asemenea prin trimiterea acestui mesaj faptul ca am luat la cunostinta si imi asum ca Regulamentul (UE) 2016/679 se referă explicit la protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, excluzând explicit de la protecția sa datele cu caracter personal ale persoanelor juridice (pct. 14 din expunerea de motive a Regulamentului), precum și o seamă de situații de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, numeroase și importante.