Marturii botez "Trio"

Marturii botez "Trio"

Marturiile se pun pe mese inainte de inceperea petrecerii, in fata fiecarei familii/persoane participante sau se ofera la finalul ei, pe masura ce invitatii pleaca. Ele au dublu rol, acela de a spune intr-un mod simbolic „Multumesc”, dar si ca suvenir de la festivitatea respectiva.

Marturiile de botez sunt realizate in mini-ghivece ceramice si sunt decorate cu flori din hartie si plante naturale uscate.

Dimensiuni aproximative: 10 cm diametru, 10 cm inaltime 

  • Pret:

  • 15 RON

Trimite cerere comanda

Orice date personale oferite de tine raman strict in proprietatea SC. NetAdvert Solutions SRL. Ele vor fi folosite doar in scopul ofertarii si nu vor fi oferite altor terti.

Declar de asemenea prin trimiterea acestui mesaj faptul ca am luat la cunostinta si imi asum ca Regulamentul (UE) 2016/679 se referă explicit la protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, excluzând explicit de la protecția sa datele cu caracter personal ale persoanelor juridice (pct. 14 din expunerea de motive a Regulamentului), precum și o seamă de situații de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, numeroase și importante.