Lumanare "Trio"

Lumanare "Trio"

Inca din timpuri stravechi, botezul are un rol important in viata copilului. Traditia spune ca taina botezului spala pacatul stramosesc si deschide noului crestin o poarta de intrare in biserica. 
Lumanarea de botez simbolizeaza lumina vesnica ce va caluzi micul crestin in viata sa spirituala!
Frumusetea si puritatea darurilor primite de prunc de la Sfantul Duh sunt reprezentate de flori din hartie si plante naturale uscate  pe care le-am asezat in mod armonios pe lumanare.

Dimensiuni: 20 cm inaltime

  • Pret:

  • 80 RON

Trimite cerere comanda

Orice date personale oferite de tine raman strict in proprietatea SC. NetAdvert Solutions SRL. Ele vor fi folosite doar in scopul ofertarii si nu vor fi oferite altor terti.

Declar de asemenea prin trimiterea acestui mesaj faptul ca am luat la cunostinta si imi asum ca Regulamentul (UE) 2016/679 se referă explicit la protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, excluzând explicit de la protecția sa datele cu caracter personal ale persoanelor juridice (pct. 14 din expunerea de motive a Regulamentului), precum și o seamă de situații de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, numeroase și importante.